Geja Heinen

Spreker

Wat ik het liefst doe? Mijn wetenschappelijke kennis en (persoonlijke) ervaringen met het grote publiek delen. En dat doe ik niet zomaar. Dat doe ik op een toegankelijke en professionele wijze, vol passie en enthousiasme. En dat is altijd voelbaar in het publiek.

Doordat ik mijn kennis praktisch een eenvoudig maak, gaat het publiek altijd geïnspireerd de deur uit. We leven namelijk in een wereld vol medische vooruitgang. Een vooruitgang wat behoorlijk wat nieuwe uitdagingen met ons meebrengt. Ik deel daarom graag mijn kennis over je ‘eindeloos energiek’ voelen in deze soms veeleisende wereld. Daarbij daag ik jou en je gasten uit om ‘out-of-the-box’ te denken bij het vinden van oplossingen in een snel veranderende medische wereld. Door deze strategie en werkwijze ben ik een veelgevraagde internationale spreker.

Ik geef veel presentaties en voordrachten in het bedrijfsleven, de publieke sector en verenigingen/non-profit. Daarnaast verzorg ik ook graag seminars, workshops en trainingen. Mijn presentaties en voordrachten zijn geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Ik geef altijd een interactieve presentatie die volledig op jouw doelgroep afgestemd is. En als je je afvraagt in welke taal? Dat kan zowel in het Nederlands als in het Engels.

Boek Geja als spreker

Eindeloos Energiek Event

Geef je op om een bericht te ontvangen als het Eindeloos Energiek Event weer door mag gaan!