Geja Heinen
Hét event voor een eindeloos energiek leven!
Eindeloos Energiek Event
Meld je aan!

Eindeloos Energiek Event

Verlang jij naar meer plezier en energie in je leven? Wil jij elke dag vol energie uit bed springen in plaats van na 10 keer snoozen je bed uitrollen? En wil jij aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar bed gaan? Dan wordt het tijd om weer echt te gaan leven en ik ga je leren hoe. Tijdens het Eindeloos Energiek Event geef ik drukbezette vrouwen de energieboost die ze nodig hebben en waarmee ze hun persoonlijke en businessdoelen gaan bereiken. Want zeg nu zelf: wat heb je aan dromen, doelen en goede ideeën, als je niet de energie hebt om ze uit te voeren?

Ik laat je zien dat alleen je mindset niet voldoende is om je energiek te voelen en je doelen te bereiken. Daar is meer voor nodig, namelijk een energieke leefstijl. Met direct toepasbare tips en tools zie je binnen een dag jouw energieniveau in een snel tempo stijgen. Niet alleen tijdens het event, maar elke dag daarna.

Data en tarieven

Door beperkingen voor het houden van events en de grootte van toegestane groepsgrootte vinden er op dit moment geen live events plaats. Zodra daar meer duidelijkheid over is maken we de nieuwe datum bekend op deze site. Wil je op de hoogte blijven meld je dan aan via de link om geïnformeerd te worden over het eerstvolgende live event.

Jouw investering is € 67,- incl. btw. Dit is inclusief een laboratoriumtest t.w.v. € 44,95 en koffie, thee en een gezonde energiegevende lunch.

Met wetenschappelijk onderbouwde testen ontdek je jouw energieniveau op dit moment. Daarnaast krijg je een test waarvan je na twee weken de uitslag krijgt.

Merk jij ook vaak dat je:

Geen zin meer hebt om te doen wat je altijd leuk vond? En dat je het misschien helemaal niet meer zo leuk vind?
Voelt dat je geen controle op de gebeurtenissen in je leven hebt?
Veel piekert en snel emotioneel uit balans bent?
Je aan het einde van de dag vermoeider voelt dat voorheen, ondanks dat je jouw werk of studie leuk vindt?
Een korter lontje hebt, vooral in de buurt van je dierbaren?
Een gejaagd gevoel hebt bij wat je doet?
Denkt: ‘het is alleen nu even druk, straks wordt alles vanzelf wel beter’?
Slechter slaapt en niet uitgerust wakker wordt?

En wil jij:

Nieuwe informatie over een energieke en gezonde leefstijl?
Praktische tools waarmee je veerkrachtig met uitdagingen in het leven omgaat?
Weer met energie je werk doen?
Leren hoe je met kleine of grote aanpassingen je leefstijl verbetert?
Simpelweg ontdekken hoe jij energieker en gelukkiger door het leven gaat?

Dan is het Eindeloos Energiek Event echt iets voor jou!

‘Verhoog binnen één dag jouw energieniveau met eenvoudige tools’

Geja’s wijsheid

Nadat ik zelf overwerkt thuis heb gezeten, heb ik geleerd hoe ik chronische stress kon overleven zonder ziek te worden. Want ik dacht: het moet toch anders kunnen? En ja, dat kan! Nu wil ik als ervaringsdeskundige, resilience expert, coach en trainer jou helpen bij het terugvinden van je energie en het voorkomen van een burn-out. Dat is mijn missie en daarom bestaat Eindeloos Energiek, want iedereen kan zich eindeloos energiek voelen.

“Ik ben me er bewust van dat jezelf energiek voelen een belangrijke voorwaarde is om te doen wat je wilt doen in het leven en ervan te genieten, omdat het leven zo mooi kan zijn. Het is mijn MISSIE om mezelf en zoveel mogelijk anderen (bedrijven en personen) te inspireren en stimuleren om een energieke leefstijl te ontwikkelen en behouden; om op een energieke en gezonde manier het leven te leiden dat je voor ogen hebt en voor jezelf en anderen je beste zelf te zijn.”

– Geja Heinen –

Dit krijg jij ervoor terug

Tijdens het event ontdek je hoe het nu met jouw energieniveau gesteld is. Ben je al aardig opgebrand en onderweg naar een burn-out? En kan jouw leven wel een boost gebruiken? Vanuit dit startpunt ga je leren wat een energieke leefstijl is en hoe jij dat voor jezelf creëert. En wist je dat het helemaal niet zo moeilijk is? Ik ga je leren hoe je met weinig inspanning grote resultaten boekt. Met praktische en makkelijk toepasbare tools ga jij weer genieten van het leven en blijf je veerkrachtig als er energievretende uitdagingen op je pad komen.

Ik verzeker je: jij gaat naar huis met een waardevolle kennis en flinke dosis energie.
Want jij weet straks:

  • wat de basisfactoren zijn om je eindeloos energiek te voelen;
  • hoe je objectief kunt meten wat je eigen energieniveau is;
  • hoe je met een aantal eenvoudig toepasbare tips en tools je energieniveau verhoogt;
  • hoe je energiek en vol plezier de dag beleeft;
  • dat je mindset slechts een deel van de oplossing is;
  • hoe de basisfactoren er ook voor zorgen dat je gezond en klachtenvrij oud wordt.

Kortom: jij leert hoe je een gezonde en eindeloze energieke leefstijl creëert, waarmee je weer van het leven gaat genieten. Samen met andere drukbezette vrouwen maken we er een fantastische en energieke dag van.

Eindeloos Energiek Event

Geef je op om een bericht te ontvangen als het Eindeloos Energiek Event weer door mag gaan!