Geja's keuze

Producten en therapieën voor eindeloze energie

Wil je een eindeloze energieke leefstijl? Dan horen daar energieke en gezonde producten bij. Er wordt mij vaak gevraagd wat ik adviseer en daarom laat ik hier mijn voorkeur voor bepaalde producten en therapieën zien. Allemaal producten die vanuit evolutionair geneeskundig perspectief veel positieve effecten op ons lichaam hebben. We gaan daarvoor weer terug naar de natuur en naar de OER-mens. Want wat gebruikte de OER-mens? En wat heeft de basisprogrammering van ons lichaam, vanuit de oertijd, nodig voor een gezonde en energieke leefstijl?
Dat zijn eeuwenoude therapieën en natuurlijke producten zonder allerlei nieuwe en moderne toevoegingen. De leefstijl die we tegenwoordig gecreëerd hebben, veroorzaakt bij veel mensen allerlei fysieke en mentale klachten. Omdat het niet bij ons lichaam past zoals het in de oertijd ontstaan is. Als we weer rekening gaan houden met onze basisprogrammering, dan worden veel klachten verholpen. Ik leg je uit waarom ik zo enthousiast ben over bepaalde producten en ik hoop dat jij er net zo blij, gezond en energiek van wordt als ik.

Synbiotica

Synbiotica zijn een combinatie van probiotica en prebiotica. Toen circa 150 jaar geleden bacteriën werden ontdekt dacht men dat ze allemaal schadelijk waren en vernietigd moesten worden: zeep en desinfecteren werd het advies. Nu weten we dat er schadelijke en gunstige bacteriën zijn.

Meer lezen…

Magnesiumtherapie

Eén van de belangrijkste mineralen voor energie is magnesium. Ons lichaam kan simpelweg géén energie produceren in de energiefabriekjes van onze cellen als er geen magnesium is. Het is dus essentieel voor leven.

Meer lezen…

Mycotherapie

Bacteriën, schimmels en virussen waren er het eerst en zijn allemaal al erg oud. Van alle drie zijn er gunstige en ongunstige varianten. Over bacteriën heb ik het al gehad. Nu dan de schimmels. Tot de schimmels behoren de paddenstoelen.

Meer lezen…

Watertherapie

Water vraagt om aparte aandacht. Door gezondheidsprofessionals wordt zelden over water gesproken. Toch zijn er wereldwijd circa 150 waterwetenschappers die zich dagelijks bezighouden met water. We bestaan als mensen voor 70% uit water en toch wordt er vaak zo achteloos over gedaan.

Meer lezen…

Mondverzorging

Een goede mondverzorging is van belang voor een goed gebit maar gaat veel verder dan een goed gebit. Een goede mondverzorging betekent ook dat ongewenste bacteriën geen kans krijgen schade aan te richten in het mondmilieu.

Meer lezen…

Huisreiniging

Er wordt vaak niet bij stilgestaan dat reinigingsproducten chemische middelen zijn die impact hebben op de lucht die we inademen en onze huid, om nog maar te zwijgen van de impact op het milieu. Als het ‘schoon’ ruikt dan betekent het dat we de stoffen ook inademen.

Meer lezen…

Huidtherapie

“De huid is het uiteinde van de binnenkant” zeg ik altijd. Als de huid er niet goed uit ziet dan gaat er van binnen ook iets niet goed bij de persoon in kwestie. Zowel van binnenuit als van buitenaf heeft de huid goede verzorging nodig die bestaat uit voeding en vocht.

Meer lezen…

Basissuppletie

Eindeloos Energiek Event

Geef je op om een bericht te ontvangen als het Eindeloos Energiek Event weer door mag gaan!